AmstelProms 2019 wordt op zaterdag 22 juni georganiseerd door een groep enthousiaste vrijwilligers die ook voorgaande jaren dit zeer succesvolle en zichtbare evenement hebben neergezet. En dit jaar maken we van AmstelProms een éxtra speciale editie. Wij doen het namelijk allemaal voor War Child! War Child en muziek zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Door muziek leven oorlogskinderen weer op. Muziek brengt ze samen, geeft plezier en zorgt voor ontlading.

In de programma’s van War Child is muziek daarom één van de belangrijke pijlers. Het biedt kinderen de kracht van vriendschap in een tijd waarin ze alleen maar vijanden kennen. War Child creëert veilige plekken waar ze met kinderen in oorlog aan de slag gaan. Samen met de kinderen werken zij aan hun zelfvertrouwen en vaardigheden om conflicten vreedzaam op te lossen, en organiseren ze creatieve activiteiten om de oorlog uit een kind te halen. Wij van AmstelProms geloven in de kracht van kinderen en muziek en steunen daarom War Child. We willen middels AmstelProms en onze sponsoren een blijvende impact maken voor kinderen die opgroeien in oorlog.

We hebben hier een aantal mogelijkheden voor. We zijn er financieel namelijk nog niet en zoeken nog een aantal sponsoren die zowel de organisatie van dit muzikale en culinaire event een warm hart toedragen, als in onze missie geloven om middels muziek de oorlog uit een kind te halen. Boek uw AmstelProms pakket of word War Child Business Friend,

War Child Business Friends
War Child Business Friends helpen het werk van War Child structureel mogelijk te maken. Met de bijdrage van iedere Business Friend, kan War Child 25 oorlogskinderen een jaar lang helpen. En daarmee maken we de steun vanuit AmstelProms ook echt structureel!
Als War Child Business Friend, ben je een jaar lang onderdeel van het War Child Business Netwerk.
Dit betekent dat je een jaar lang:
– 25 oorlogskinderen toegang geeft tot educatie, bescherming en psychosociale zorg;
– Met je logo, bedrijfsnaam en link op warchild.nl komt;
– Een War Child Business Friend-logo en banner ontvangt om je steun kenbaar te maken;
– Uitnodigingen voor War Child Business Netwerk-borrels ontvangt;
– Als eerste op de hoogte bent van andere War Child-events, zoals met Marco Borsato en Martin Garrix;
– Je op de hoogte blijft van het werk dat War Child doet in de projectlanden.

HELP DE TOEKOMST TE VERBETEREN
Word onderdeel van een netwerk van maatschappelijk betrokken ondernemers. Zo draag je niet alleen bij aan een beter bestaan voor oorlogskinderen, je toont ook je maatschappelijke betrokkenheid.

MELD JE NU AAN: www.warchild.nl