AmstelProms 2019 programma:
Ook dit jaar is hét evenement AmstelProms te zien en te beleven op zaterdag 22 juni in Uithoorn. Een prachtig concert waarbij muziek en zang centraal staat.
Nieuwe locatie: Wegens grote belangstelling heeft de organisatie dit jaar besloten om AmstelProms van de Wilhelminakade te verplaatsen naar het evenemententerrein (Randhoornweg) in Uithoorn. Hier zal het evement goed te zien zijn voor iedereen! Er zijn diverse kaarten beschikbaar voor zitplaatsen maar uiteraard is het concert ook gratis te bezoeken!
War Child AmstelProms steunt War Child en dit jaar zal de opbrengst van AmstelProms naar dit goede doel gaan. Draagt u War Child een warm hart toe en wilt u War Child Business Friend worden? Klik hier

Klassiek en pop ontmoeten elkaar Een mooie zwoele zomeravond vol enthousiaste bezoekers op het evenemententerrein, een muziekfeest vol sfeer. Door een razend enthousiast organisatieteam worden alle voorwaarden voor een geweldige avond gecreëerd. Het concert heeft zoveel elementen die zorgen voor een onvergetelijke avond in Uithoorn.
Bezoekers kunnen al vanaf 20:00 het hopelijk zonovergoten terrein betreden. Om 20.30 uur is het moment suprême daar en zal het AmstelProms Concert voor War Child op de evenemententerrein beginnen. Dan zal het AmstelProms orkest bestaande uit de orkesten van KnA Uithoorn en van Sursum Corda uit Aalsmeer, het AmstelProms koor van de Vocal Company en verschillende lokale solisten en muzikanten een wervelend programma presenteren met moderne popmuziek, gezellige walsjes en muziek die iedereen uit volle borst mee zal zingen!

Het repertoire bevat dit jaar een aantal medleys met muziek uit de film Grease en the Blues Brothers, uit de musical the Sound of music, een medley met muziek van Frank Sinatra, een Beatles medley en highlights uit het repertoire van musicalcomponist Andrew Lloyd Webber. Verder zijn de Pussicat Dolls vertegenwoordigd met het lied ‘Sway’ en André Hazes met ‘Leef’.

Kortom, een heerlijke avond vol met muziek waar iedereen van kan genieten, gespeeld en gezongen door lokale muzikanten, zangers en zangeressen.
AmstelProms  kunt u gratis bezoeken. Geniet van heerlijke avond vol met muziek en zang op het evenemententerrein in Uithoorn. Zitplaatsen voor het beste zicht op het podium: Wilt u het concert goed kunnen zien en horen, reserveert u dan een zitplaats recht tegenover het podium met uitstekend zicht voor slechts 25 euro. U helpt dan tevens dit prachtige event mogelijk maken. Wees er snel bij en koop hier een kaart via deze website. Ook is het mogelijk om een tafel voor 6 personen reserveren voor uzelf of uw bedrijf. Zie sponsor worden voor meer informatie.

Heeft u vragen of wilt u  & AmstelProms voor War Child steunen, stuur een mail naar info@amstelproms.nl en wij nemen zsm contact met u op.