Helaas…. de inschrijvingsdatum voor Voice Kids en Xing&Dance Kids is verstreken. Je kunt je niet meer opgeven om mee te doen, de repetities zijn al begonnen. Misschien volgend jaar beter?

Voice Kids AmstelProms

Kan jij heel goed zingen? Ben je maximaal 15 jaar? Dan zijn wij op zoek naar jou! Doe mee aan Voice Kids AmstelProms op zaterdag 14 juli en doe je optreden op het grote AmstelProms podium op de kade in Uithoorn tijdens deze leuke wedstrijd.  Voice Kids AmstelProms start om 16.00 tot 18.00 uur!
De winnaar mag optreden tijdens het grote AmstelProms Concert vanaf 20.30 uur voor meer dan 2000 mensen.
Er is beperkte ruimte dus geef je snel op via voicekids@amstelproms.nl met: jouw naam, naam en e-mail ouders, telefoonnummer, woonplaats, leeftijd, jongen/meisje en natuurlijk het nummer wat je wilt gaan zingen!


Xing&Dance Kids AmstelProms

Zit je in groep 4 t/m 8 en houd je van zingen en dansen? En vind je het leuk om samen met een groep kinderen op te treden tijdens het AmstelProms Concert? Geef je dan op voor Xing&Dance Kids AmstelProms! Je treedt op, samen met 40 andere kinderen tijdens het AmstelProms Concert op zaterdag 14 juli vanaf 20.30 uur. Je gaat 3 keer optreden.
Lekker Xingen. Hierbij ligt de nadruk op het liedje en minder op dans. Tijdens de Doe Maar Medley ga je lekker dansen. En natuurlijk kom je nog terug tijdens het finale-nummer van het concert. We gaan 6 weken repeteren op de vrijdagmiddag bij Dance Centre Uithoorn. Groep 4 en 5 van 15.45 tot 16.45 uur en groep 6 t/m 8 van 16.45 tot 17.45 uur. De laaste 2 repetities doen we gezamenlijk. De kosten bedragen € 20,00 per kind. Hierbij inbegrepen zijn, naast de zangelessen en een onvergetelijke podiumervaring, ook twee t-shirtjes en overige attributen. Geef je op voor 5 juni via xingendancekids@amstelproms.nl met je naam, leeftijd,  groep, kledingmaat en de gegevens van je ouders.