AMSTELPROMS 2018  business

“Nog nooit zo’n groot muzikaal evenement in Uithoorn meegemaakt! Wij hebben genoten en zullen een volgende keer onze relaties wederom uitnodigen.”

Dit is een veel gehoorde uitspraak van de sponsoren van AmstelProms 2017. Een muzikaal hoogtepunt voor de regio wat op veler verzoek ook in 2018 weer wordt georganiseerd. Een 60 man groot orkest, 80 man groot koor en schitterende solisten brachten het massaal aanwezige publiek een onvergetelijke avond. Naar schatting waren er 2500-3000 enthousiaste bezoekers aanwezig tijdens AmstelProms 2017.
AmstelProms 2018 belooft wederom een prachtige muzikale traktatie te worden. Door AmstelProms te sponsoren kunt u ons helpen het muzikale evenement wederom tot een groots succes te maken. AmstelProms biedt uw bedrijf de mogelijkheid op unieke zichtbaarheid in de regio. U kunt uw naam verbinden aan het event en uw klanten, medewerkers en overige relaties uitnodigen voor een speciaal VIP arrangement met een avondvullend programma met tribuneplaatsen of zelfs een culinair arrangement, compleet met diner en drankjes.

HOE KUNT U MEE DOEN? ​Onze business sponsor pakketten zijn als volgt samengesteld:

AmstelProms Winkeliers Promotie – vanaf € 25,-
Steun AmstelProms met uw bijdrage steunt u het prachtige initiatief, waarmee Uithoorn op de kaart wordt gezet.

AmstelProms Silver – € 250,-
Bij dit pakket wordt uw logo vermeld op media uitingen en in het programmaboekje van AmstelProms.

AmstelProms Gold – € 500,-
Bij dit pakket wordt uw logo vermeld op media uitingen en in het programmaboekje van AmstelProms. Tevens een VIP ontvangst, 2 kaarten voor de eersterangs tribune en 2 welkomstdrankjes.

AmstelProms Platina – € 1250,-
Bij dit pakket bent u met uw bedrijf prominent aanwezig tijdens het evenement. Uw logo wordt vermeld op een 20-tal paalborden door heel Uithoorn met de aankondiging van het evenement, op de AmstelProms website, de facebook pagina, het programmaboekje en de banners tijdens het evenement. Tevens een VIP ontvangst, 4 kaarten voor de eersterangs tribune en 4 welkomstdrankjes.

Genieten met uw vrienden, klanten of medewerkers? Kiest u dan voor:
AmstelProms Business Culinair Pakket – €950,-
Bij dit pakket heeft u een eersterangs 6 persoons businesstafel (met uw bedrijfslogo) voor het diner en zitplaatsen direct aan het podium tijdens het concert. Tevens VIP ontvangst voor u en uw gasten, 4 gangen vorkjes menu, een heerlijke fles wijn en 12 consumptiemunten.

Stuur een mail naar info@amstelproms.nl en het AmstelProms team zal het pakket naar keuze voor u bevestigen.