AmstelProms programma
Zaterdag 14 juli zal de evenementensteiger aan de Amstel in Uithoorn wederom het decor zijn van het bijzondere evenement AmstelProms. Het concert belooft weer een memorabele avond te worden voor jong en oud.
Klassiek en pop ontmoeten elkaar
Een mooie zwoele zomeravond vol enthousiaste bezoekers op de kade of in hun bootjes ronddobberend op de Amstel, er ontvouwt zich een muziekfeest. Door een razend enthousiast organisatieteam worden alle voorwaarden voor een geweldige avond gecreëerd.
Voorafgaand aan het concert wordt een intiem culinair festival gerealiseerd, waar iedereen in de gelegenheid is om een drankje en een hapje te nuttigen en zo in de stemming te komen voor een onvergetelijke avond aan de Amstel. Bezoekers kunnen al vanaf 18:00 genieten van een hapje en een drankje op een hopelijk zonovergoten Marktplein. Om 20.30 uur is het moment suprême daar en zal het AmstelProms Concert op de evenementensteiger beginnen. Dan zal het AmstelProms orkest bestaande uit de orkesten van KnA Uithoorn en van Sursum Corda uit Aalsmeer, het AmstelProms koor van de Vocal Company en verschillende lokale solisten en muzikanten een wervelend programma presenteren.
Wij willen nog niet het gehele programma onthullen, maar wat dacht u van een aantal prachtige opera stukken, gezongen door fantastische lokale zangers en zangeressen afgewisseld met moderne popmuziek, gezellige walsjes en muziek die iedereen uit volle borst mee zal zingen:

  • De Carmina Burana (Oh fortuna) met ons schitterende koor
  • Nabucco (het slavenkoor) van Verdi
  • Een medley van Doe Maar nummers
  • De 9e Symphonie van Beethoven
  • Why tell me why van Anita Meijer
  • Barcelona van Freddie Mercury en Montserrat Cabellé
  • Het duet Zonder Jou zoals gezongen door Paul de Leeuw en Simone Kleinsma

Kortom, een heerlijke avond vol met muziek waar iedereen van kan genieten, gespeeld en gezongen door lokale muzikanten, zangers en zangeressen.

AmstelProms  kunt u gratis bezoeken. Geniet van heerlijke muziek, smakelijke hapjes en drankjes op de evenementensteiger in Uithoorn, Marktplein/ Wilhelminakade.
Tribuneplaatsen voor het beste zicht op het podium:
Wilt u het concert goed kunnen zien en horen, reserveert u dan een tribuneplaats recht tegenover het podium met uitstekend zicht voor slechts 25 euro. U helpt dan tevens dit prachtige event mogelijk maken. Wees er snel
bij en koop hier een kaart via deze website.

Ook is het mogelijk om een tafel voor 6 personen reserveren voor uzelf of uw bedrijf. Zie sponsor worden voor meer informatie.